Regiobestuur SMA West, Mirte Beugel

SMA Profielfoto Mirte Beugel West

De werkzaamheden van Mirte

In mijn huidige baan als Manager Commercie en lid van het MT, ben ik binnen Worldmeetings.com eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen onze organisatie. Hierbij stuur ik de afdelingen Sales & Accountmanagement en Contracting aan. In mijn dagelijkse werkzaamheden lever ik samen met mijn teams een grote bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers. Het is ons doel hen te ontzorgen door inbreng van onze deskundigheid op het gebied van strategisch meeting management.

 Worldmeetings is een intermediair die het boekingsproces tot in detail heeft geoptimaliseerd en daarmee zorgdraagt voor grote efficiency én besparingen. Als zakelijk dienstverlener doen we dit door middel van het realiseren van kostenbesparingen op het gebied van slimme inkoop van vergader- en hotellocaties. Zowel nationaal als internationaal.

  

Toegevoegde waarde SMA voor Mirte

In 2008 ben ik lid geworden van de SMA, in 2013 ben ik gestart als bestuurslid van SMA Regio West, waarna ik in 2017 de rol van Bestuursvoorzitter van de regio heb overgenomen. Samen met het bestuur van Regio West organiseren wij het hele jaar door interessante bijeenkomsten. Voor mij is de SMA een club mensen met een gemene deler en dat is passie voor het vak. Een club mensen waar ik van leer, die mij inspireren en het vak sales vanuit alle perspectieven laten zien. Het delen van kennis is wat mij betreft de grootste toegevoegde waarde van de SMA. Daarbij ontmoet ik vanuit mijn rol ontzettend veel interessante mensen die een goede toevoeging zijn op mijn netwerk. Kortom, voor mij is de SMA een club waar energieke vakgenoten elkaar op alle niveaus weten te inspireren

 

Naast het werk en de SMA

Naast mijn werk bij Worldmeetings.com en de SMA voer ik mijn allergrootste passie uit en dat is moeder zijn van onze twee zoons Rens (2013) en Boas (2016). Ik woon met mijn gezin in Den Haag, ben gek op lekker koken en heb een grote liefde voor goede wijnen. Mijn SDEN 1 (wijnbrevet) heb ik onlangs behaald, ik hoop dat er nog vele mogen volgen. Verder ben ik zeer sportief en weet ik tijdens mijn hectische leven mijn hoofd leeg te maken door een paar keer per week hard te lopen. Ik ben gek op mooie natuur, dus ren hier graag een stuk doorheen

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! m.beugel@sma.nl

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen