Regiobestuur SMA Zuid, Ingrid van der Linden

SMA Profielfoto Ingrid van der Linden Zuid

De werkzaamheden van Ingrid

Sinds april 2015 ben ik werkzaam bij One Meeting (onderdeel van Regardz Hospitality Group). Als National Sales Manager Meeting Solutions bieden wij de bedrijven de totaaloplossing in meeting, training & event management (nationaal & internationaal). Zowel op het gebied van (Key) accountmanagement als business development. Hospitality in combinatie met commercieel management is voor mij persoonlijk de perfecte match. Wij ontzorgen bedrijven van A tot Z. Kortom, alle bijeenkomsten, één partner

 

Toegevoegde waarde SMA voor Ingrid

Als actief lid van SMA bezoek ik graag de SMA bijeenkomsten. De combinatie van kennis deling tijdens  de bedrijfsbezoeken en het netwerken maakt deze bijeenkomsten zeer succesvol. Ik heb dan ook al vele interessante persoonlijke verbindingen gelegd. SMA brengt mij dan ook een grote toegevoegde waarde in mijn carrière.

Mijn opgebouwde netwerk in Zuid Nederland breng ik graag in als nieuw bestuurslid bij SMA. Hierdoor kunnen er nog meer interessante bijeenkomsten in deze regio worden opgezet.

Naast het werk en de SMA

Ben ik een sportief type. Hardlopen, spinning en bodypump doe ik dan ook graag. Ik heb interesse in Vitaliteit & Gezondheid. Mijn passie ligt in het zonnige Spaanse land. Aangezien ik er zelf een tijd heb gewoond en gewerkt, reis ik er graag regelmatig naar toe. Ik hou van de Spaanse tapas en de salsadans. Verder breng ik mijn tijd graag door met vrienden en familie.

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! i.vanderlinden@sma.nl

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen