Regiobestuur SMA Zuid, Kirsten Wijntje

egio Bestuurslid Kirsten Wijntje

 

De werkzaamheden van Kirsten :

“Met veel plezier vervul ik de rol van Sales Manager Corporate & MICE binnen WestCord Hotel. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van onze hoteldiensten en het versterken van de organisatiepositie op de zakelijke markt. Een greep uit mijn taken en verantwoordelijkheden zijn: acquisitie ‘new business’ en relatiebeheer van corporate accounts, opvolgen van leads, uitonderhandelen en afsluiten van samenwerkingscontracten, opstellen van accountplannen, observeren en identificeren van markttrends, initiëren en uitzetten van salesactiviteiten en het bijwonen van netwerkbijeenkomsten. Door mijn persoonlijke en professionele werkwijze ben ik in staat om zowel bestaande als nieuwe klanten aan mij te binden.”

 

Toegevoegde waarde SMA voor Kirsten:

“Bij SMA draait het om persoonlijke ontwikkeling, kennis delen en verbinden. SMA biedt een commercieel platform waarbij je de mogelijkheid krijgt om met bevlogen professionals te sparen over sales uitdagingen en op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Als regiobestuurslid van SMA Zuid ben ik blij dat de regio een sterkte groei doormaakt. In Brainport zijn eindeloos veel kansen om te groeien. Jouw succes wordt hierin bepaald door de manier waarop je jouw uitdagingen overwint. SMA is een waardevol netwerk waarin ik graag mijn persoonlijke netwerk openstel. Samenwerken is geven en nemen. Je plukt maximaal de vruchten als je het lef hebt je ‘sociaal kapitaal’ in te zetten. Kortom verbinding is wederkerigheid.

Naast het werk en de SMA:

“Zowel zakelijk als privé hecht ik veel waarde aan sociaal contact. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met familie, vrienden en jaarclub. Het werkwoord ‘stilzitten’ ken ik niet, er is altijd wel iets te ondernemen. Ik ben een fanatieke hockeyster en beoefen de populaire padelsport. Verder heb ik een passie voor reizen. De reiservaringen maken je een rijker mens. Mijn reislust is nog niet gestild.”

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen