Regiobestuur SMA Zuid, Vincent van Eijk

Bestuurslid SMA Zuid Oost Brabant Vincent van Eijk

Werkzaamheden Vincent

 

Ik vul mijn doordeweekse dagen (en af toe wat avonden) met de rol als accountmanager bij KPN. Verkoop en de interactie met mensen hebben mij vanaf de hogere school erg geboeid. Parallel in die periode kwam ook de mobiele telefoon en het internet op ‘gang’. Deze combinatie heeft ertoe geleid dat ik na mijn studie bij KPN ben begonnen. In een ontdekkingsreis die nu al ruim 10 jaar duurt, heb ik vele verschillende rollen gehad en klanten bediend. Op dit moment ben ik commercieel eindverantwoordelijk voor een aantal mooie klanten in de maakindustie. Energie krijg ik van het werken met goede teams aan uitdagende klantvraagstukken. Als er dan nog innovatie en een vleugje IT bij komt kijken, ben ik helemaal gelukkig.

Toegevoegde waarde SMA

 

Vanuit het niets werd ik een aantal jaar geleden gevraagd om aan de young sales peer group deel te nemen. ‘Ja’ zeggen is voor mij een goede beslissing geweest. De SMA heeft mij verbonden met leeftijdsgenoten waar ik mee kan sparren en spiegelen. Daarnaast heb ik mijn zakelijke netwerk flink kunnen uitbreiden, wat tot een aantal interessante afspraken heeft geleid. Wat toch bovenaan mijn lijstje staat qua toegevoegde waarde, zijn de verhalen die ik bij elk ‘kijkje in de keuken’ weer te horen krijg.

 

Naast het werk van het SMA

 

Ik sport zeer regelmatig. Uit ervaring weet ik dat fysieke en geestelijke ongemakken, bij mij, goed bestreden kunnen worden door in goede vorm te zijn. Dit houdt in dat ik een aantal keer per week fitness en fiets. Het gezinsleven zorgt ervoor dat de rest van de uren die nog in de week zitten zo voorbij schieten.

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! v.vaneijk@sma.nl

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen