Regiobestuur SMA Zuid, Vincent van Eijk

Bestuurslid SMA Zuid Oost Brabant Vincent van Eijk

Werkzaamheden Vincent

 

Ik vul mijn doordeweekse dagen (en af toe wat avonden) met de rol als accountmanager bij KPN. Verkoop en de interactie met mensen hebben mij vanaf de hogere school erg geboeid. Parallel in die periode kwam ook de mobiele telefoon en het internet op ‘gang’. Deze combinatie heeft ertoe geleid dat ik na mijn studie bij KPN ben begonnen. In een ontdekkingsreis die nu al ruim 10 jaar duurt, heb ik vele verschillende rollen gehad en klanten bediend. Op dit moment ben ik commercieel eindverantwoordelijk voor een aantal mooie klanten in de maakindustie. Energie krijg ik van het werken met goede teams aan uitdagende klantvraagstukken. Als er dan nog innovatie en een vleugje IT bij komt kijken, ben ik helemaal gelukkig.

Toegevoegde waarde SMA

 

Vanuit het niets werd ik een aantal jaar geleden gevraagd om aan de young sales peer group deel te nemen. ‘Ja’ zeggen is voor mij een goede beslissing geweest. De SMA heeft mij verbonden met leeftijdsgenoten waar ik mee kan sparren en spiegelen. Daarnaast heb ik mijn zakelijke netwerk flink kunnen uitbreiden, wat tot een aantal interessante afspraken heeft geleid. Wat toch bovenaan mijn lijstje staat qua toegevoegde waarde, zijn de verhalen die ik bij elk ‘kijkje in de keuken’ weer te horen krijg.

 

Naast het werk van het SMA

 

Ik sport zeer regelmatig. Uit ervaring weet ik dat fysieke en geestelijke ongemakken, bij mij, goed bestreden kunnen worden door in goede vorm te zijn. Dit houdt in dat ik een aantal keer per week fitness en fiets. Het gezinsleven zorgt ervoor dat de rest van de uren die nog in de week zitten zo voorbij schieten.

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! v.vaneijk@sma.nl

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen