Regio’s van de SMA : Oost

SMA Oost staat goed op de kaart: deze afdeling van de Sales Management Association is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Een groot aantal leden is actief en betrokken en onder meer trouw bezoeker van de spraakmakende kennis en netwerk bijeenkomsten die jaarlijks worden georganiseerd. De leden komen uit alle hoeken van Overijssel en Gelderland en nemen regelmatig gelijkgestemden uit het salesvak mee naar bijeenkomsten. SMA Oost bestaat uit twee kringen. De oudste kring organiseert bijeenkomsten rond Arnhem en Nijmegen en de jongste telg bevindt zich in de Achterhoek.

Als voorzitter van SMA Regio Oost kan ik niet anders zeggen dan dat ik trots ben op wat we het afgelopen periode hebben 18042018 SMA Oost Toyota Material Handling Ruben van den Burg Bram Donderwinkelneergezet,” volgens Ton Donderwinkel. “In 2017 vond voor de tweede keer het regionale Sales Event in onze regio plaats en dat was een groot succes. De opkomst was goed, de sprekers waren interessant en we hadden voor het eerst de verkiezing van de Young Sales Professional van het Oosten. Het was een hele mooie dag en de reacties zijn louter positief. Naast het regionale Sales Event hadden we nog een aantal andere mooie bijeenkomsten op de agenda staan. Zo waren we op bezoek bij Flynth, Mainfreight en Vink Kunststoffen. Stuk voor stuk mooie avonden waarbij de gastheren een hele open houding hadden. Hierdoor ontstonden levendige discussies over vraagstukken waar veel bedrijven tegenaan lopen. Er werden mooie inzichten gedeeld. Hieruit blijkt gelijk dat de bijeenkomsten in het afgelopen jaar een stuk interactiever zijn geworden. Een andere bijeenkomst die me nog bijstaat is het Salescafé over Personal Branding. Tom Klinker wist de aanwezigen echt te boeien met een verhaal over ‘jouw eigen vindbaarheid op Social Media’. Wat deze bijeenkomst ook bijzonder maakte is de uitreiking van het accreditatie-certificaat aan de HAN. Zij behaalde het SMA-B certificaat en dat is een teken dat scholen en het bedrijfsleven steeds meer met elkaar verbonden raken.” Vooruitkijkend naar de toekomst zijn er wel punten waar SMA Oost nog verder in kan en wil groeien. “Het regionale Sales Event willen we steviger neerzetten, zodat we meer bezoekers trekken. We willen hier graag de ‘ziel’ van het Oosten zichtbaar maken, zoals dat ook bij regio Noord het geval is. Bijvoorbeeld met sprekers uit de regio die een mooi verhaal te vertellen hebben. Daarnaast willen we meer inhoudelijke bijeenkomsten organiseren in de vorm van Sales Cafés. Daarmee versterken we de kennispoot van onze regio.

De toekomstige bijeenkomsten van SMA Oost zijn op onze website te vinden. Hieronder staan de bestuursleden van deze regio te vinden. Indien je meer informatie over deze persoon wilt klik dan op de naam

.

Voorzitter SMA Oost Ton Donderwinkel

 

Ton Donderwinkel

Voorzitter

.

Bestuurslid SMA Oost Judith Tolk

 

Judith Tolk

Bestuurslid

.

Bestuurslid SMA Oost Robin Dennie

 

Robin Dennie

Bestuurslid

Bestuurslid SMA Oost Ruben van den Burg

 

Ruben van den Burg

Bestuurslid