Regio’s van de SMA : Zuid

SMA Zuid bestaat nu zes jaar en heeft zichzelf in die periode op de kaart gezet bij salesminnend Nederland. De SMA regio mocht veel nieuwe leden verwelkomen in de afgelopen tijd en velen van hen zijn trouwe bezoekers van de bijeenkomsten die georganiseerd worden. De leden weten elkaar overigens ook buiten de SMA goed te vinden: ze komen graag met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen op hun vakgebied.

Met mooie bijeenkomsten, prachtige bezoekersaantallen en zelfs een nieuwe subregio Zuid-West Brabant zijn er veel nieuwe ontwikkelingen. De leden van SMA Zuid gingen op bezoek bij bedrijven met grote namen, waaronder KPMG, Bavaria en CSU. Een 20181025 SMA Sales Event Zuid Karlijn Drent Loek Wormzeer spraakmakende bijeenkomst was natuurlijk die bij het Indoor Skydive Center in Roosendaal, waar naast een goed inhoudelijk verhaal, ook de kans werd geboden om een sprong te wagen. En er waren veel leden die het skydive avontuur aangingen! De voorzitters van twee subregio’s blikken vanaf deze plek graag even terug. “In 2017 zijn we van start gegaan en we zijn erg blij dat we zo snel resultaat hebben geboekt,” vertelt Loek Worm. Hij is voorzitter van de subregio Zuid-West Brabant. “De nieuwe regio was van begin af aan een succes. Omdat de bijeenkomsten inhoudelijk goed waren en we steeds weer indrukwekkende locaties wisten te vinden, groeiden we snel verder door. Bij iedere bijeenkomst waren minimaal twee sprekers aanwezig en een anchorman die het beste uit de sprekers én deelnemers wist te halen. Al in het eerste jaar is een hechte groep gevormd, maar nieuwkomers worden ook makkelijk opgenomen. De komende periode willen wij deze lijn voortzetten en kunnen we hopelijk nog meer (nieuwe) leden verwelkomen.” Roel van Tongerlo is voorzitter van subregio Eindhoven e.o.: “De afgelopen tijd is er één om met trots op terug te kijken. We hebben een aantal goede bijeenkomsten georganiseerd bij mooie bedrijven. De sprekende inhoud en bekende bedrijfsnamen zorgden er voor dat ze druk bezocht werden. Het is leuk dat je inmiddels in de bijeenkomsten bekende gezichten gaat zien. En nóg belangrijker is dat de leden een mooie band opbouwen. Dit maakt het makkelijker om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. En er ontstaan op die manier interessante discussies. De komende fase hopen we dit succes door te kunnen trekken.

De toekomstige bijeenkomsten van SMA Zuid zijn op onze website te vinden. Hieronder staan de bestuursleden van deze regio te vinden. Indien je meer informatie over deze persoon wilt klik dan op de naam.

.

.

Voorzitter SMA Eindhoeven Roel van Tongerlo

SMA Oost-Brabant

Roel van Tongerlo

Voorzitter

.

Bestuurslid SMA Eindhoven Ingrid van der Linden

SMA Oost-Brabant

Ingrid van der Linden

Bestuurslid

.

SMA Oost-Brabant

Vincent van Eijk

Bestuurslid

.

SMA Oost-Brabant

Kirsten Wijntje

Bestuurslid

.

Bestuurslid SMA West-Brabant Eric Fransen

SMA West Brabant

Eric Fransen

Voorzitter

.

SMA West Brabant

Maartje Wijnhoven

Bestuurslid

.

Bestuurslid SMA West-Brabant Mehmet Genc

SMA West-Brabant

Mehmet Genc

Bestuurslid

SMA Bestuurslid Regionaal Zuid Suzanne van Cuijk

SMA West-Brabant

Suzanne van Cuijk

Bestuurslid