SMA Piet Heyn Award 2015

ORTEC was de grote winnaar van de avond, tesamen overigens met de Stichting Spieren voor Spieren, die uit handen van SMA-20151029 SMA Piet Heijn Award Coen Bos Spieren voor Spierenvoorzitter Coen Bos een prachtige cheque mocht ontvangen. ORTEC-CEO Aart van Beuzekom en Commercieel Directeur Robbert de Haan namen de prachtige bokaal in ontvangst. ORTEC is een flexibel en transparant bedrijf, dat geen mooie beloften doet, maar een eerlijk verhaal heeft over wat er mogelijk is. Robbert: “In onze branche hebben wij een naam hoog te houden en winnen we veel prijzen voor onze plannings en optimalisatie oplossingen t.b.v. logistiek en personeelsplanning in transport, professionele dienstverleners en de zorg. Maar dat we op het gebied van sales zo’n mooie prijs in ontvangst mochten nemen, kwam toch wel als een verrassing. Nieuwe felicitaties stromen nog steeds binnen en we zijn erg trots op de award. ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde oplossingen voor planningsvraagstukken. Een aantal jaar geleden groeide onze omzet flink en hebben we voor de verschillende branches waarin we werken eigen departments opgezet. Op dit moment onderscheiden we healthcare, transport en logistiek, professionele en publieke services én consumer goods.

Wij geloven honderd procent in het scheiden van sales en accountmanagement: salesprofessionals kunnen zich op die manier echt 20151029 SMA Piet Heyn Award optreden piratenfocussen op het verkrijgen van nieuwe klanten en de accountmanagers richten zich op bestaande relaties. Talentontwikkeling is voor ons een groot goed en we bieden jonge Salesprofessionals graag een opstap naar een mooie carrière. Onze kracht zit in ons grote vermogen om bestaande data te analyseren. Dat kunnen we op iedere tak van sport toepassen. Waar wij ons op dit moment mee bezig houden is Big Data. Hier is enorm veel om te doen.”

ORTEC heeft een opvallende en karakteristieke bedrijfscultuur. Nieuwe ideeën inbrengen wordt zeer gestimuleerd en gefaciliteerd. “Met ideeën voor nieuwe apps of softwareprogramma’s, maar ook plannen om business op te zetten in het buitenland, wordt écht wat gedaan binnen ons bedrijf. Daar zitten letterlijk geen grenzen aan. Wij bewegen ons over de hele wereld om sales- en implementatieprocessen op te starten. Vervolgens betrekken we lokale professionals om de bedrijfsvoering verder in te vullen.

“ORTEC is een flexibel en transparant bedrijf, dat geen mooie beloften doet, maar een eerlijk verhaal heeft over wat er mogelijk is.”

20151029 Coen Bos Winnaar Piet Heyn Award Robbert de Haan Aart van Beuzekom

Ik verwacht dat onze winst bij de Piet Heyn SMA Awards nog wel spin-off zal opleveren. In mijn ogen hebben we gewonnen door onze sterke innovatiekracht. Deze avond heeft ons bovendien doen beseffen dat we op de goede weg zijn. De Piet Heyn SMA Award is een prachtige erkenning voor hard werken en visionair denken. De avond staat in ons geheugen gegrift.”

 

Door middel van een groot aantal foto’s is er een mooie sfeerimpressie van de SMA Piet Heyn 2015.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen