10/05/2021, SMA Midden/West : Lentewandeling

Het was schitterend weer waarbij de zon volop aanwezig was en er mede daarom een hoge opkomst van onze leden was tijdens de eerste fysieke SMA-bijeenkomst sinds 245 dagen. De regio’s West en Midden organiseerden op deze mooie lentedag in mei samen met de Johan Cruijff Arena de SMA Lentewandeling in de omgeving van dit 20210510 SMA West Midden Lentewandelingvoetbalstadion. Uiteraard werden de op dat moment geldende maatregelen door iedereen in acht genomen. De groepen waren in flights van vier personen ingedeeld waarbij er twee aan twee werd gewandeld en er om de twintig minuten een wisseling plaatsvond zodat je ruim de tijd had om te netwerken maar zeker ook om met iedereen in de groep bij te praten. De leden hadden elkaar tenslotte ook al geruime tijd niet meer gesproken. Daarnaast moest elke groep een aantal opdrachten uitvoeren gedurende de wandeling.

Bij de start bij het standbeeld van Johan Cruijff was de opwinding bij de deelnemers duidelijk te merken. Elke deelnemer moest daar een selfie maken en deze op social media plaatsen. Daarna vertrokken ze naar winkelcentrum Amsterdamse Poort en het Nelson Mandelapark. Via café Oma Ietje, waar sommige groepen kort op het terras verbleven, ging het vervolgens weer terug naar de Arena. De gehele wandeling duurde ongeveer twee uur. 

Wilco van Schaik, voorzitter van deze twee regio’s gaf aan met veel trots op een mooi event terug te kijken: “Het was eindelijk sinds lange tijd weer zover dat we een fysieke bijeenkomst konden organiseren. De aankomst bij een gesloten Arena voelde wat vreemd maar de deur ging al snel speciaal voor ons open en we werden enthousiast ontvangen. Met een tas met versnaperingen en een routebeschrijving werden we losgelaten en het voelde net als koeien die weer voor het eerst naar de wei mochten. Het weer zat enorm mee en de route was leuk en lang genoeg om met elkaar weer van gedachten te kunnen wisselen. Ik ben blij dat we dit in een fijne samenwerking met de Johan Cruijff Arena mogelijk hebben kunnen maken”. 

Annemarie Engels, Key Accountmanager bij de Johan Cruijff Arena kijkt eveneens positief op het event terug : “Als nieuwkomer binnen de SMA mocht ik de lentewalk organiseren door ons prachtige, multiculturele entertainmentdistrict in Zuidoost. Een combinatie van nieuwe salescontacten leggen, gezamenlijk opdrachten doen waarbij veel gelachen is en stiekem een eigen opdracht ingebouwd want het terras van Oma Ietje lonkte heel hard naar ons. Want bij netwerken hoort toch ook afsluiten met een borrel en dat kon gelukkig weer. Wat was het fijn om mensen weer live te ontmoeten en elkaar weer te kunnen inspireren & enthousiasmeren voor ons prachtige salesvak! Langzaam terug naar normaal en veel mooie live ontmoetingen!”

Er is een foto-impressie van de middag beschikbaar. Daarnaast zijn er verslagen beschikbaar van andere door de SMA georganiseerde bijeenkomsten.

 

 

 

Sales motto's

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen

Diana Smith

Business Development Partner

“It takes two to tango”

Meer lezen