Verslag SMA Beach Party 2018

Het Noordwijkse strand vormde op 30 augustus opnieuw het fraaie decor van de SMA Executive Beach Party. In Breakers Beach House van Grand Hotel Huis ter Duin kwam de salestop van Nederland bijeen om bij te praten en vooruit te blikken naar de tweede helft van dit jaar. 

And the winner is…

 

Zoals bij elke editie van de SMA Executive Beach Party werd ook dit jaar de SMA TOP50 lijst gepresenteerd. Eric Otto, vorig jaar de 20180830 SMA Beach Party Eric Otto Bibian Mentelaanvoerder van de lijst, praatte de avond op een vlotte manier aan elkaar. Zo kwam hij op het podium onder meer in gesprek met de speciale gast van de avond: paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel. Bibian vertelde hoe je ondanks lichamelijke beperkingen op topniveau in de sport kunt blijven presteren. Een bijzonder inspirerend verhaal! Vervolgens opende zij de allesbeslissende envelop en riep Kristien Janssen (Selecta Benelux) uit tot nieuwe lijstaanvoerder van de TOP50. Zij was vorig jaar nog de nummer 2 op de lijst. Wim de Bundel (Nationale Nederlanden) en Thiemo van Spellen (DPD Nederland) eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Eric Otto had de eer om de felbegeerde award aan Kristien uit te reiken en zij nam de bokaal met veel plezier in ontvangst.

Mee met de reddingsbrigade

 

Na de presentatie van de nieuwe SMA TOP50-lijst kon iedereen die wel houdt van een uitdaging met de reddingsbrigade (KNRM) 20180803 SMA Beach Party KNRM Boot Dennis van de Bos Coen Bosmeevaren op zee. De animo was groot en gelukkig lag er beschermende kleding klaar. Hoewel sommigen wat nat weer aan wal kwamen, was de reactie unaniem: ‘wat een coole ervaring’. Iedereen stapte vol enthousiasme van de boot om vervolgens te gaan genieten van een heerlijk buffet met culinaire hoogstandjes. Met de Noordwijkse zonsondergang op de achtergrond werd er nog lang nagepraat en stond zoals altijd ‘ontmoeten, netwerken en kennismaken’ centraal.

 

Lijst SMA TOP-50, jaargang 2018

 

De totale lijst van 2018, met daarin de volledige top-50, is op onze site te vinden. Van de SMA Executive Beach Party is een uitgebreide overzicht met foto’s beschikbaar.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen