Sales Event SMA Zuid

Wanneer

09/11/2022    
15:00 - 17:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar


Kaart niet beschikbaar

Het Sales Event van SMA Zuid, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit het zuiden van het land. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “Data Driven Sales”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen.

Kandidaten

 

Bas van Beek is accountmanager Opleidingen bij European Institute for Sales. Bas is een échte sport liefhebber, zo kijkt hij dagelijks naar allerlei verschillende sporten als: voetbal, basketbal, formule 1, rugby en daarnaast ook E-sports en bodybuilding competities. Bas is naast een sportliefhebber namelijk ook een fanatiek gamer en fitnesser.

Zijn salesmotto luidt:  “Sales is als een spaarpot: je moet er eerst iets in stoppen voordat je er iets uit kunt halen.” Lees meer over Bas op zijn profiel.

 

Paul Pennings is partner accountmanager bij Floryn. Paul hockeyt, golft en  is altijd te porren voor een balsport. Daarnaast is hij vaak te vinden in de stad, bezoekt regelmatig een goed restaurant met vrienden en gaat graag op vakantie. Na meerdere commerciële studies afgerond te hebben, heb ik mijn passie in de sales gevonden waar ik dagelijks met veel plezier van geniet

Zijn salesmotto luidt : ”Hoe minder je spreekt, hoe slimmer je wordt.” . Lees meer over Paul op zijn profiel

Spreker

 

Marcel Balkestein was niet de beste hockeyer die Nederland heeft gekend, maar haalde Olympisch zilver! Hij was een bikkelharde verdediger, een schaver. Door zijn on-Nederlandse manier van verdedigen konden tegenstanders zijn bloed wel drinken. Hij was meedogenloos binnen de lijnen maar gevoelig en sympathiek daarbuiten. Data driven, het thema van de SMA dit jaar, was hem ook niet onbekend en zorgde ervoor dat hij alle data van zijn tegenstanders vooraf had geanalyseerd. Echter zetten een tragische gebeurtenis zijn leven op zijn kop en dreigde zijn hockey carrière voortijdig te beëindigen. Graag inspireert deze Brabander jullie met zijn levensverhaal.

 

Agenda

 

  • 15.00    Ontvangst
  • 15.30    Opening
  • 15.45    Pitch kandidaten
  • 16.15    Netwerk Bingo
  • 16.45    Spreker
  • 17.15    Bekendmaking winnaar
  • 17.30    Netwerkborrel

Aanmelden

 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor bij ons op naam geregistreerde SMA-leden. Voor niet leden geldt een toegangsprijs van € 75,– (excl.) BTW. Klik hier als niet lid om je voor deze bijeenkomst in te schrijven.

 

Sponsoren

 

20201104 Logo High Tech Campus sponsor

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen