Livestream Sales Event Zuid

Wanneer

04/11/2020    
15:30 - 18:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar


Kaart niet beschikbaar

Het Sales Event Zuid, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit Noord Brabant en Limburg. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “Sharing knowledge is powerful”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen.

 

Sprekers

 

Onder het thema sharing knowledge is powerful komen experts uit sport en commercie aan het woord. Ze nemen je mee met inspirerende verhalen, onderzoeken en sprekende praktijkvoorbeelden. De sprekers zijn :

Bas Wouters

 

Wil je net als topwebsites CoolBlue, Amazon en Bol.com elk jaar méér verkopen, méér leads genereren en méér 20201004 Sales Event Zuid Bas Woutersinschrijvingen? Doordat zij veel testen, weten zij hoe wij keuzes maken, waardoor hun website meer oplevert. Maar… die ontdekkingen houden zij natuurlijk het liefst geheim. In deze presentatie vertellen we wat deze geheimen zijn en hoe jij deze zelf op een ethische manier kunt toepassen. – Wil jij weten hoe SEAT met een simpele aanpassing hun conversie met 2000% verhoogde? – Wil jij weten hoe Bol.com met een eenvoudige wijziging het aantal ingestuurde reviews met 400% verhoogde? – En wil je weten hoe jij dit zonder grote investeringen direct op je eigen online omgeving kunt toepassen? Mis deze presentatie dan niet en start direct met het boosten van jouw online resultaten.

Bas is overtuigingsexpert, bestseller auteur van ‘Online Invloed’ en oprichter van het Online Influence Institute – www.onlineinfluence.com. Met zijn online leadgenerator keukenplaats.nl disrupteerde hij de keukenbranche en genereerde hij een miljoenenomzet. Als enige ter wereld mag hij zich Cialdini Method Certified Trainer én BJ Fogg Certified Tiny Habits coach noemen.

Thijs van Rosmalen

 

20201009 10 vragen aan Thijs van RosmalenCorona raakt ons commerciële proces. Als sales professional zaten we van de ene op de andere dag thuis, beurzen zijn gecanceld en face-to-face meetings staan in een ander daglicht. Organisaties moeten online acteren om hun (toekomstige) klanten nog te kunnen bereiken. Nu meer dan ooit en dat is niet voor iedereen even makkelijk. Hoe ga je om met deze verandering? Waar liggen de kansen? Webs helpt B2B organisaties met deze transitie. In een kort vraaggesprek zoomen we hierop in met Thijs van Rosmalen, account executive bij Webs.

Roel van Tongerlo
Voorzitter SMA Eindhoeven Roel van Tongerlo
Een eigen bedrijf starten is een uitdaging, maar tijdens Corona al helemaal. Maar omdat Roel wel écht gelooft in het verduurzamen van de samenleving is hij er toch voor gegaan, want dat is waar het om draait bij 2B Green. Elektrisch rijden is natuurlijk al hartstikke duurzaam, maar hij wilde graag wat extra’s doen. Zodoende wordt er bij de verkoop van een laadstation een boom geplant door Trees for All en worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteund door hun samenwerking met het Beginstation. Zo draagt 2B Green direct bij aan een betere toekomst voor de volgende generaties. Tijdens het interview met Roel zal hij toelichten waarom hij dit avontuur is gestart en wat zijn droom is met 2B Green. Maar ook wat 2B Green nu anders maakt dan anderen.

Agenda

 

De agenda ziet er voor deze middag als volgt uit :

 • 15.20 Start livestream
 • 15.30 Opening door Daniel Fischer
 • 15.45 Pitch 1e kandidaat Young Sales Professional
 • 15.55 Bas Wouters, deel 1
 • 16.20 Pitch 2e kandidaat Young Sales Professional
 • 16.30 Bas Wouters, deel 2
 • 16.55 Pitch 3e kandidaat Young Sales Professional
 • 17.05 Stemmen publiek
 • 17.10 Interview Thijs van Rosmalen, Webs
 • 17.20 Interview Roel van Tongerlo, 2B Green
 • 17.30 Interview Derck van Stempvoort (winnaar vorig jaar)
 • 17.45 Bekendmaking winnaar verkiezingen
 • 17.55 Afsluiting

Sponsoren

20201104 Logo High Tech Campus sponsor

 

 

20201104 Logo 2B Green

20201104 Logo Eurest Sponsor SMA Sales Event Zuid

20201104 SMA Sales Event Zuid Logo Webs  20201104 SMA Sales Event Zuid Sponsorlogo Academy4Sales

 

 

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen