SMA Friesland : Salesmanager in de Keuken bij Hamilton Bright

Wanneer

26/08/2020    
17:00 - 20:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar


Kaart niet beschikbaar

We zijn deze bijeenkomst te gast bij de winnaar van de SMA Piet Heyn Award, Hamilton Bright uit Sneek.  Dit Friese bedrijf won, na een spannende strijd, vorig jaar deze prijs voor beste commerciële organisatie van Nederland. Opvallend hierbij is dat men, als bedrijf, zeer beperkt gebruikt maakt van Social Media en toch uitermate succesvol is en daarmee deze prijs heeft gewonnen.

Hoewel ze langzaam wel wat meer op dit gebied zullen doen heeft men voor een andere aanpak gekozen waarbij het creëren van ambassadeurs/fans centraal staat en waarmee de retentie van bestaande klanten zeer hoog te noemen is. Dit doen ze o.a. door hun klanten tijdens de verschillende gezamenlijke trajecten volledig te ontzorgen waarbij meten en het geven van terugkoppeling een belangrijke rol speelt.

Daarnaast worden veel van hun medewerkers in vaste dienst genomen door hun opdrachtgevers waarbij er dus intern 20191029 SMA Piet Heyn Award Winnaar Hamilton Bright Egon Diekstraveel aandacht en tijd aan deze millennials wordt besteed zodat men na een eventuele overgang uiteraard fan blijft van hun bedrijf. Hun medewerkers krijgen daarbij de ruimte om een zo optimaal mogelijke betrokkenheid bij de opdrachtgevers te creëren en daarbij worden ze geholpen om iedere dag beter te worden. Want dat draagt bij aan de doelstellingen van zowel de klanten als collega’s van Hamilton Bright.  Tijdens deze bijeenkomst zullen ze uiteraard op deze punten verder ingaan zodat er een goed beeld ontstaat.

Hamilton Bright is een leverancier van sales- en marketingdiensten voor met name grote A-fabrikanten als Friesland Campina, HP, Heineken, Unilever en Microsoft. Je moet hierbij denken aan o.a. Field Management, Trade Marketing en Brand Activation. Hierdoor heeft men sinds 2000 elke dag focus op gespecialiseerde diensten die het proces rondom het doen van een aankoop beïnvloeden.

Tijdens deze bijeenkomst houden we uiteraard rekening met de maatregelen die er vanuit de overheid van toepassing zijn. Dat betekent dat we maar een beperkt aantal mensen kunnen toelaten tijdens deze bijeenkomst. We hanteren hierbij het principe vol = vol. Schrijf je dus spoedig in voor deze bijeenkomst.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen