SMA Zwolle : Op bezoek bij Cycloon Post & Fietskoeriers

Wanneer

05/06/2019    
17:00 - 20:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar


Kaart niet beschikbaar

In 1999 ging Cycloon Fietskoeriers van start in Groningen, met als doel het snelle en duurzame alternatief te zijn op het gebied van logistiek in de stad. Eddy te Rietstap, toen zelf nog fietskoerier in Groningen, opende in 2002 zijn eigen fietskoeriersvestiging onder de naam Cycloon. In Zwolle zette hij een vestiging neer die nog steeds als blauwdruk geldt voor het Cycloon van vandaag. Snel inspelend op wensen van de klant, geen nee-verkopen en tot het uiterste gaan om een klant tevreden te stellen. Dit, samen met het aanhouden van strakke werkprocessen en een perfect op elkaar ingespeeld team van fietskoeriers, maakte dat geen opdracht te gek was voor Cycloon. En dat is het nog steeds niet.

Het succes bleef niet onopgemerkt. In 2006 werd Cycloon Fietskoeriers uitgeroepen tot starter van het jaar. In 2007 werd Eddy ook eigenaar van de vestiging in Groningen en in 2009 werd een derde vestiging van Cycloon geopend in Arnhem. Op 1 januari 2016 opende de vierde fietskoeriersvestiging zijn deuren in Amsterdam. Later dat jaar volgden vestiging nummer vijf, zes en zeven in Amersfoort, Rotterdam en Den Haag. Met de opening van de vestigingen in Almere en Hengelo in 2017 telt Cycloon nu 9 fietskoeriervestigingen. Al jaren onderscheidt Cycloon Fietskoeriers zich door snelle en duurzame koeriersdiensten te leveren in de stad. Dit naar tevredenheid van vele trouwe klanten. Apotheken waarvoor medicijnen aan huis bezorgd worden, ziekenhuizen waarvoor bloed en instrumenten vervoerd worden, bakkers waarvoor brood bezorgd wordt, het brengen en halen van post bij bedrijven of het rijden van ad hoc spoedritten: onze fietskoeriers zijn al jaren door weer en wind voor elke klus in te zetten.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we verder in gaan op de commerciële strategie die dit bedrijf heeft gehanteerd om dermate succesvol te worden/zijn in een zeer lastige markt met veel concurrenten.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen