Regio’s van de SMA : Midden

Het team van SMA Regio Midden kijkt met een goed gevoel terug op de laatste periode. Voorzitter Manon Onrust: “Wat vooral 08022018 SMA Midden vloggen Ferdi Ertekin Wilco van Schaikopgevallen is, is dat het jaarthema ‘Tranformational sales in the digital age’ echt als een rode draad door de bijeenkomsten liep. Het is ook een thema met vele haakjes, dus je kunt er makkelijk onderwerpen aan koppelen. De bijeenkomsten van SMA Midden zijn stuk voor stuk drukbezocht, waarbij je duidelijk ziet dat we een ‘harde kern’ hebben die bijna overal bij aanwezig is. Hoewel we bij SMA Midden dus niet over betrokkenheid klagen, zie je wel dat bij de ‘Salesmanager in de Keuken’ de aanmeldingen hoger liggen. Dat is ook wel te verklaren, want we hadden ook dit jaar goede gastheerbedrijven. Zo brachten we een bezoek aan SONOS, Grand Hotel Karel V en G4S. Het waren stuk voor stuk goede inhoudelijke bijeenkomsten waar onze leden veel inspiratie uit kunnen halen. Je ziet steeds meer dat de gastbedrijven zich kwetsbaarder opstellen en de leden meenemen in een vraagstuk of discussie. Hiervoor worden de bijeenkomsten interactiever en krijgen de aanwezigen meer inzicht in hoe anderen met bepaalde vraagstukken om gaan. Het afgelopen jaar is goed verlopen en we willen deze positieve lijn voortzetten in de komende jaren. Als bestuur hebben we nog een aantal nieuwe ideeën om de regio verder te laten groeien. Zo zouden wij graag, in samenwerking met regio West, een regionaal Sales Event organiseren.

De toekomstige bijeenkomsten van SMA Midden zijn op onze website te vinden. Hieronder staan de bestuursleden van deze regio te vinden. Indien je meer informatie over deze persoon wilt klik dan op de naam.

.

Bestuurslid SMA West Wilco van Schaik

Wilco van Schaik

Voorzitter

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen