SMA Rubrieken

De SMA staat voor het onderling delen van kennis tussen de leden. Hiervoor worden uiteraard een groot aantal online en fysieke bijeenkomsten georganiseerd waarvan elke keer een verslag wordt gemaakt van hetgeen aan de orde is gekomen tijdens deze sessie. Daarnaast kent de SMA een wekelijkse nieuwsbrief met daarin een aantal rubrieken waarin onze leden in staat wordt gesteld om hun kennis over commercie ten toon te spreiden. We kennen de volgende rubrieken

SMA Online Talk

 

In deze rubriek heeft SMA Directeur Eiso Bleeker elke week een online interview met professionals uit het commerciële werkveld waarbij er gesproken word over verschillende trends en ontwikkelingen op het gebied van commercie. Hierbij wordt er o.a. dieper in gegaan op de steeds verdere integratie van Sales en Marketing maar ook over de rol die data speelt in het commerciële proces. Ter afsluiting van elk interview volgt er nog een tip aan de kijkers die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Daarnaast gaat hij in gesprek met een aantal auteurs die boeken hebben geschreven op het gebied van commercie maar ook met experts op bepaalde thema’s zoals Social Selling, Content Marketing en Data Driven Sales. Alle opgenomen SMA Online Talks zijn op onze website terug te vinden.

 

Salesmotto

 

In deze rubriek gaat een Sales Professional in op zijn/haar Sales Motto of te wel de lijfspreuk van iemand waarop het commercieel denken is gebaseerd en waarop iemand altijd weer terug kan vallen. In goede en slechte tijden. We vragen een salesprofessional naar zijn levenshouding op commercieel vakgebied en hoe dit in het dagelijks praktijk wordt toegepast. Alle salesmotto’s vind je terug op onze website.

 

SMA Blog

 

Sinds 2015 brengt de SMA elke maand een blog naar haar leden toe. In deze blog wordt geschreven over onderwerpen op het gebied van commercie. Op onze site is een overzicht van alle uitgebrachte blogs te vinden.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen