SMA Midden : Masterclass Experience Center in de zakelijke markt

Wanneer

22/09/2022    
17:00 - 20:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar


Kaart niet beschikbaar

Masterclass Experience Center zakelijke markt BrinksVandaag de dag vinden organisaties het belangrijk om aantrekkingskracht te creëren naar de buitenwereld. In het digitale tijdperk waar we 24/7 online bereikbaar zijn, is het des te belangrijker (potentiële) klanten mee te nemen in een tastbare klantreis. Dit was tot voor kort een trend binnen de consumentenmarkt maar uit ons jaarlijks onderzoek kwam duidelijk naar voren dat dit eveneens het geval begint te worden in de zakelijke markt.

Het inzetten van een experience center is hiervoor één van de middelen die ze hierbij inzetten. Dit is vaak is een interactieve omgeving die als doel heeft de verwachtingen van bezoekers te overtreffen.  Hierin staat de beleving centraal en het laat zien waar een organisatie voor staat. Een dergelijke omgeving is dé plek om klanten persoonlijk kennis te laten maken met het bedrijf waarbij ze worden meegenomen in een persoonlijke klantreis vol beleving langs oplossingen, producten en diensten.

Tijdens deze masterclass zijn we te gast bij Brinks Nederland. Dit is de grootste dienstverlener in Nederland voor geld- en waardetransport en cashmanagement. Denk hierbij aan slimme kluizen of het vervoeren, tellen en sorteren van geld. Maar onze activiteiten gaan veel verder. Men kan klanten ontzorgen op het gebied van hun betalingsverkeer.  Een bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in Nederland.

Brinks was één van de eerste in Nederland die ruim 5 jaar geleden is begonnen met een zakelijk Experience Center.  Marketing & Sales Director zal ons tijdens deze sessie meenemen in de reis die ze zelf hebben afgelegd om tot de huidige setting te komen. Hij zal hierbij stil staan bij hetgeen hen heeft gebracht maar ook bij de zaken die anders verliepen dan men in het begin had gedacht. De sessie vindt plaats in hun Experience Center op hun hoofdkantoor in Utrecht.

 

 

 

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen