Highlights Salesmanager in de Keuken bij pop-up store Den Bosch (3 november 2016)

Op 3 november 2016, waren we te gast bij een hele speciale Salesmanager in de Keuken. Daar waar het normaal één bedrijf betreft, was het dit keer een drietal bedrijven in één keer. Autobedrijf Van den Udenhout, fietsfabriekant Gazelle, mode keten Schoeby’s, restaurantketen La Place en nog een aantal andere partijen openden medio augustus hun ‘’Pop Up ’s-Hertogenbosch’’, een Citystore in het voormalige V&D-pand in hartje Den Bosch. Het voormalige V&D-pand aan de Schapenmarkt in Den Bosch leent zich in ieder geval tijdelijk voor nieuwe en innovatieve concepten. De ontvangst van de SMA-leden was bij SMA-partner La Place, die op heerlijke wijze het buffet had verzorgd.

 

Salesmanager in de Keuken SMA Zuid Gazelle 3 november 2016Na de aftrap van SMA Zuid-voorzitter Michael Bandel, gingen we allereerst naar de store van Gazelle op de tweede etage. Men heeft hier zelfs een experience center waar een compleet fietsparcours is uitgezet. Dat is een soort fietspad in de winkel, inclusief zebrapaden, waar mensen op Gazellefietsen proefrondjes kunnen rijden. Na de uitleg over de motivatie van Gazelle om hieraan mee te doen, was het nog mogelijk voor onze SMA Leden om een rondje door het exeperience center te fietsen. Uiteraard werd hier volop gebruik van gemaakt.

 

 

 

 

Salesmanager in de Keuken SMA Zuid Shoeby 3 november 2016Na deze inspanning, gingen we een verdieping lager. Beleving is het woord dat Shoeby eveneens koppelt aan haar jongste winkel. Van kinderfeestjes tot vip-avonden en van een atelier tot een plek waar je je make-up kunt bijwerken: het moet meer zijn dan ‘gewoon een winkel’. Toch is het een a-typische locatie voor het bedrijf. Shoeby telt 225 winkels in Nederland, maar deze zijn vooral in dorpen en wijkwinkelcentra te vinden, en minder in binnensteden. Tijdens het bedenken van in de inrichting wat het belangrijk dat men geen concessie wilde doen aan het Shoeby-concept en dat het geen outlet is. In beide opzet is men schitterend geslaagd.

 

Tenslotte gingen we helemaal naar de begane grond, naar van den Udenhout. Daar informeren specialisten bezoekers over de modellen van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi, inclusief de mogelijkheden op het gebied van leasing, financiering, service, autohuur. Bezoekers kunnen er dus kennismaken met de producten en diensten van van Udenhout. Aansluitend kan er direct een proefrit worden gemaakt. Helaas was dat niet weggelegd voor de SMA-bezoekers

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen