Nomineren Salesmanager van het Jaar 2023

In 2023 is deze verkiezing voor de derde keer gehouden. Deze leverde als winnaar Luciën Kamps van Planon op. In onze Wall of Fame zie je een overzicht met alle winnaars en overige podiumkandidaten die aan de verkiezing hebben deelgenomen.Winnaar Salesmanager van het Jaar Luciën Kamps

Bij de Salesmanager zijn we op zoek naar die kandidaat die in jouw ogen momenteel het verschil maakt in zijn organisatie en die daarbij een essentiële bijdrage heeft geleverd in het commerciële succes. Om hiervoor in aanmerking te komen moet deze persoon eindverantwoordelijk zijn voor :

  • de aansturing van een salesteam van minimaal 5 personen;
  • het coachen en ontwikkelen van mensen in dit salesteam;
  • Minimaal € 3 miljoen aan omzet

Tevens moet deze persoon minimaal 2 jaar werkzaam zijn in deze functie. Deze editie zijn kandidaten van Planon, ChannelEngine enCentraal beheer/ Achmea uitgesloten van deelname. Gedurende het traject worden de kandidaten beoordeeld op een aantal criteria. Dit zijn :

  • Authenticiteit van de persoon;
  • Huidige functie, die bekleed wordt en de rol daarbinnen van sales;
  • Verantwoordelijkheden binnen in de eigen organisatie en de wijze waarop dit wordt ingevuld;
  • Klantgerichtheid;

De SMA wordt in dit proces begeleid door professionals van Luke Recruitment. Zij zorgen er voor dat er uiteindelijk drie goed gescreende kandidaten op het podium staan.

SMA Profielfoto Saskia LolkemaSaskia Lolkema, Managing Partner Luke: Al sinds 2009 werft en selecteert Luke Recruitment op Senior Management Niveau voor inspirerende organisaties. Luke is gelieerd aan zusterorganisatie Quaestus Executive Leadership, dat bemiddelt op executive niveau. Deze alliantie biedt Luke de mogelijkheid van het expertise en netwerk van Quaestus gebruik te maken en de opdrachtgever een breder dienstenpakket aan te bieden. Met meer dan 100 vervulde vacatures van sales professionals in onze portefeuille, durf ik te beweren dat Luke de kwaliteiten beheerst om sales talent te herkennen waardoor Luke een professionele bijdrage levert aan de verkiezingen. Wij kijken uit naar deze editie van de verkiezing voor Sales Manager van 2023!

Via het aanmeldingsformulier is het mogelijk om een kandidaat te nomineren voor de verkiezing van de Sales Manager van het Jaar 2023. De deadline voor het nomineren is 1 november.