Nomineren Young Sales Professional van het Jaar 2021

Hét Sales Event en Grand Hotel Huis ter Duin horen inmiddels bij elkaar als de maan en de sterren. Helaas waren we vorig jaar gedwongen om uit te wijken naar een studio waardoor we het dit keer zonder publiek moesten doen. Onder grote belangstelling hebben mensen gekeken naar de verkiezing van de Young Sales Professional van het jaar. Aan het eind van de uitzending vond plaats waar iedereen op gewacht had: de bekendmaking van de winnaars van de verkiezingen. Voor de Young Sales Professionals kwam het verlossende woord als eerste. Glenn Timmer van Asito werd uitgeroepen tot winnaar in deze categorie en liet daarmee Parastoe Koshai (SAP Nederland) en Christiaan Snoeij (VodafoneBusiness) achter zich. In een kort interview tijdens onze College Tour kijkt Glenn terug op de reis en geeft aan wat het hem heeft opgeleverd. In de Wall of Fame van de Young Sales Professional heb je een overzicht van de kandidaten, die het afgelopen jaar hebben meegedaan.

Road to Young Sales Professional 2021

 

20191030 SMA Zuid Derck van Stampvoort Kirsten Wijntje MaartjeIn de aanloop naar de Grand Finale in Noordwijk  op 10 maart 2022, vindt er eerst nog een grondige selectie plaats om tot de drie kandidaten te komen. Net als voorgaand jaar zullen eerst vier regionale Sales Events plaatsvinden waarbij eveneens een regionale verkiezing plaatsvindt met een winnaar. Dit betekent dat er voorafgaand selectiedagen in de regio plaatsvinden om uiteindelijk tot de drie podiumkandidaten te komen. De overgebleven personen krijgen allemaal een plek in de landelijke voorverkiezingen. De data waarop de regionale Sales Events plaatsvinden zijn :

  • 2 november SMA Centraal  (= SMA West en Midden samen)
  • 10 november SMA Zuid
  • 25 november SMA Oost
  • 30 november SMA Noord

Eisen nominatie Young Sales Professional 2021

 

20191003 SMA Central Marsha Beaufort Ron van den Akker Thijs BlomKen jij in jouw netwerk nu ook een Young Sales Professional waarvan je denkt dat deze de opvolger van Glenn Timmer zou kunnen worden. Deze persoon mag niet ouder zijn dan 30 jaar, minimaal drie jaar in een commerciële functie werkzaam zijn en verantwoordelijk zijn voor een omzet van € 300.000,–. Nomineer deze persoon dan nu! Dit kun je doen door het formulier in te vullen. Deze editie zijn kandidaten van Asito, SAP Nederland en VodafoneZiggo uitgesloten van deelname.

Vanwege de verschillende regionale verkiezingen kennen we ook een aantal verschillende deadlines tot waarop er genomineerd kan worden. Dit ziet er als volgt uit :

SMA Midden/West : 1 oktober

SMA Zuid/Noord/Oost : 7 oktober