Nomineren Young Sales Professional van het Jaar 2020

Hét Sales Event en Grand Hotel Huis ter Duin horen inmiddels bij elkaar als de maan en de sterren. Als vanouds waren de leden van de SMA op 5 maart te gast in Noordwijk voor Hét Sales Event van dit jaar. En opnieuw werd het een prachtige dag in een top-ambiance, met netwerken, inhoudelijke masterclasses en natuurlijk de verkiezingen. Uit het hele land waren salesprofessionals naar Noordwijk gekomen. De verkiezingen van de Young Sales Professional, Senior Sales Professional en Commercieel Directeur van het Jaar vonden verspreid over de dag plaats. Alle podiumkandidaten kregen ruimte om te pitchen.

Aan het eind van de dag vond onder grote belangstelling plaats waar iedereen op gewacht had: de bekendmaking van de winnaars van de verkiezingen. Voor de Young Sales Professionals kwam het verlossende woord als eerste. Glenn Timmer van Asito werd uitgeroepen tot winnaar in deze categorie en liet daarmee Parastoe Koshai (SAP) en Christiaan Snoeij (VodafoneZiggo) achter zich. In een kort interview tijdens onze College Tour kijkt Glenn terug op de reis en geeft aan wat het hem heeft opgeleverd. In de Wall of Fame van de Young Sales Professional heb je een overzicht van de kandidaten, die het afgelopen jaar hebben meegedaan.

Road to Young Sales Professional 2021

 

20191030 SMA Zuid Derck van Stampvoort Kirsten Wijntje MaartjeIn de aanloop naar de Grand Finale in Noordwijk  op 10 maart 2022, vindt er eerst nog een grondige selectie plaats om tot de drie kandidaten te komen. Net als voorgaand jaar zullen eerst vier regionale Sales Events plaatsvinden waarbij eveneens een regionale verkiezing plaatsvindt met een winnaar. Dit betekent dat er voorafgaand selectiedagen in de regio plaatsvinden om uiteindelijk tot de drie podiumkandidaten te komen. De overgebleven personen krijgen allemaal een plek in de landelijke voorverkiezingen. De data waarop de regionale Sales Events plaatsvinden zijn :

  • 2 november SMA Centraal  (= SMA West en Midden samen)
  • 10 november SMA Zuid
  • 25 november SMA Oost
  • 30 november SMA Noord

Eisen nominatie Young Sales Professional 2021

 

20191003 SMA Central Marsha Beaufort Ron van den Akker Thijs BlomKen jij in jouw netwerk nu ook een Young Sales Professional waarvan je denkt dat deze de opvolger van Cor Miedema zou kunnen worden. Deze persoon mag niet ouder zijn dan 30 jaar, minimaal drie jaar in een commerciële functie werkzaam zijn en verantwoordelijk zijn voor een omzet van € 300.000,–. Nomineer deze persoon dan nu! Dit kun je doen door het formulier in te vullen. Vanwege de verschillende regionale verkiezingen kennen we ook een aantal verschillende deadlines tot waarop er genomineerd kan worden. Dit ziet er als volgt uit :

SMA Midden/West : 1 oktober

SMA Zuid/Noord/Oost : 7 oktober