Nomineren Young Sales Professional van het Jaar 2023

Hét Sales Event en Grand Hotel Huis ter Duin horen inmiddels bij elkaar als de maan en de sterren. Na de nodige verkiezingen in de verschillende regio’s gingen Nikusia Kooijmans (YachtCloud), Janno Franssen (Inepro) en Tyrone Faber (Hamilton Bright) met elkaar de strijd aan voor de verkiezing Young Sales Professional van het Jaar. Hierbij kwam Nikusia uiteindelijk als winnaar uit de bus. In het juryrapport werd aangegeven dat zij een persoon is die energie brengt, lef en ambitie heeft. In de Wall of Fame van de Young Sales Professional heb je een overzicht van de kandidaten, die het afgelopen jaren hebben meegedaan.

 

Road to Young Sales Professional 2023

 

20220525 Young Sales Professional van het Jaar Nikusia Kooijman

In de aanloop naar de Grand Finale in Noordwijk in maart 2024, vindt er eerst nog een grondige selectie plaats om tot de drie kandidaten te komen. Net als voorgaand jaar zullen eerst vier regionale Sales Events plaatsvinden waarbij eveneens een regionale verkiezing plaatsvindt met een winnaar. Dit betekent dat er voorafgaand selectiedagen in de regio plaatsvinden om uiteindelijk tot de drie podiumkandidaten te komen. De overgebleven personen krijgen allemaal een plek in de landelijke voorverkiezingen. De data waarop de regionale Sales Events plaatsvinden zijn :

  • 1 november SMA West & Midden
  • 8 november SMA Zuid
  • 15 november SMA Oost
  • 29 november SMA Noord

Eisen nominatie Young Sales Professional 2023

Ken jij in jouw netwerk nu ook een Young Sales Professional waarvan je denkt dat deze de opvolger van Nikusia Kooijmans zou kunnen worden. Deze persoon mag niet ouder zijn dan 30 jaar, minimaal drie jaar in een commerciële functie werkzaam zijn en verantwoordelijk zijn voor een omzet van € 300.000,–. Nomineer deze persoon dan nu! Dit kun je doen door het formulier in te vullen. Deze editie zijn kandidaten van YachtCloud, Inepro en Hamilton Bright uitgesloten van deelname. Vanwege de verschillende regionale verkiezingen kennen we ook een aantal verschillende deadlines tot waarop er genomineerd kan worden. Er kan tot 1 oktober 2023 genomineerd worden voor deze verkiezing.