Profiel Ricardo Huizing

Wie is Ricardo?

Ik ben 34 jaar en woon in Lemmer. Daar woon ik samen met mijn vriendin Linda en ons zoontje van 5 jaar oud, James.
Ik houd van alles wat met auto’s  en autosport te maken heeft, en dan vooral Italiaanse auto’s. Daarnaast rijd ik mijn vrije tijd motor.

Wat doet Ricardo?

Ik ben manager van Corporate & Public salesteam van LeasePlan Nederland. Met dit team van 10 collega’s zijn we verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe strategische klanten voor LeasePlan. Dit zijn klanten in 3 categorieën, grote corporate klanten met minimaal 100 voertuigen in de vloot, publieke klanten en internationale klanten.

Wat is het salesmotto van Ricardo?

“Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.”

Wat ik door de jaren heen heb ontdekt is dat alle goede salesmensen een overeenkomstige eigenschap hebben en dat is dat ze heel planmatig bezig zijn met het overtuigen van een prospect. Als ik met een goede sales manager zijn/haar pijplijn doorneem dan krijg ik te horen wat de plannen zijn richting de toekomst. Als ik datzelfde doe met een minder goede sales manager dan krijg ik vaak te horen wat er nog niet gelukt is en waarom dat nog niet gelukt is. Altijd op het verleden gericht.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen