Regiobestuur SMA Oost : Ruben van den Burg

Bestuurslid SMA Oost Ruben van den Burg

 

Dagelijkse werkzaamheden van Ruben


Hart volgen
Na 16 jaar actief te zijn geweest als sales- en marketingprofessional bij diverse bedrijven, besloot ik eind 2020 om mijn hart te volgen. In SalesPrikkels combineer ik mijn passie voor sales en ondernemen. En zet ik mijn kracht om te verbinden en te denken in kansen in om MKB-ondernemers op weg te helpen.

SalesPrikkels
Advies

Het bedrijf is zoals gezegd ontstaan vanuit mijn passie voor sales. We maken onbenut potentieel zichtbaar en duurzame groei mogelijk. Veel ondernemers worden geleefd door de waan van de dag. Naast hun rol als directeur zijn ze vaak ook verantwoordelijk voor de marketing, financiën, operations en als het even kan pakken ze de telefoon op en halen ze lunch. De sales is dan een onderdeel van een groter takenpakket, waardoor het bedrijf lang niet altijd alle potentieel benut. En juist dat is waar ik ondernemers het liefst mee help. Met mijn glas-halfvol mentaliteit, creatieve energie, frisse blik en jarenlange ervaring weet ik bedrijven te helpen bij het in kaart brengen van onbenut potentieel en help ik met de oplossing.

Coaching (Young Sales Professionals, startende ondernemers)
SalesPrikkels zoekt hierin de verbinding met ambitie en (onbenutte) potentieel. Samen op zoek naar een nieuw perspectief om situaties zo te benaderen dat we het groeiproces op gang brengen, persoonlijk-professioneel en bedrijfsmatig. In onze aanpak staan de 3 P’s: positief, prikkelend en pragmatisch centraal.  

Kijk verder op sma.nl

Toegevoegde waarde SMA

Voor de SMA: sinds eind 2018 ben ik bestuurslid SMA Oost. Samen met mijn mede bestuursleden organiseren we bijeenkomsten waarin kennis en kunde op interactieve wijze wordt uitgewisseld. Daarbij bieden we een platform waarbij er interessante contacten worden gelegd en verbindingen gemaakt worden. 

Voor Ruben: SMA brengt mij veel inspiratie tijdens de landelijke en regionale bijeenkomsten. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren een enorm waardevol netwerk van relaties mogen opbouwen. 

 

Naast het werk en de SMA

Ik ben getrouwd en trotse vader van vier mooie kinderen. We wonen in Elsenerbroek (Markelo), een mooie buurtschap in het mooie buitengebied van Twente. Hier ben ik graag buiten om te genieten van de natuur. Daarnaast ben ik muzikant. Ik speel trompet in het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo. Ook zing ik bij de Twentse Toppers.

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! r.vandenburg@sma.nl

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen