Regio’s van de SMA : Noord

SMA Noord is één van de grootste regio’s van de SMA. Dat geldt zowel in geografische zin – met de provincies Groningen, Friesland, Drenthe én Overijssel beslaat Noord een groot gebied – als in aantallen leden. De bijeenkomsten worden goed bezocht, hebben grote praktische waarde voor de bezoekers en de sprekers worden hoog gewaardeerd.

Een nieuwe subregio, vele drukbezochte bijeenkomsten en alweer het derde regionale sales event: SMA Noord heeft de laatste jaren 20181115 SMA Noordz Sales Event Elroy Bos Lisan Baljeuzeker niet stil gezeten. Regiovoorzitter Goeran de Pater : “We hebben in het afgelopen periode weer een paar goede inhoudelijke bijeenkomsten neergezet. De Salescafés en Salesmanager in de Keuken bijeenkomsten werden druk bezocht met als uitschieter het bezoek aan NNZ. Hier waren meer dan 40 aanmeldingen! Wat ik bijzonder vond om te zien is dat de bedrijven die wij bezoeken zich steeds kwetsbaarder op durven stellen. Ze laten echt vanuit het hart van hun bedrijf zien wie ze zijn, wat ze doen en tegen welke knelpunten ze aanlopen. NNZ is daar een prachtig voorbeeld van. Na hun presentatie gaf NNZ aan een vraagstuk te hebben waar ze mee worstelen. Vanuit de zaal werden verschillende oplossingen aangedragen. Met één daarvan is NNZ ook daadwerkelijk aan de slag gegaan. Dit vind ik echt mooi van de SMA. Het in contact komen met anderen, van gedachten wisselen over vraagstukken en elkaar helpen: dat heeft echt meerwaarde. Ik zou het mooi vinden als onze leden, ook buiten de bijeenkomsten om, elkaar weten te vinden zodra dat maar even nodig is.”

Bovenstaande is niet het enige positieve dat er gebeurde bij SMA Noord. “Een andere mooie mijlpaal is de aansluiting van de hogescholen in het Noorden. Die is nu definitief gemaakt. Bij vrijwel iedere SMA bijeenkomst zijn docenten en studenten aanwezig en zo brengen we theorie en praktijk meer dan ooit met elkaar in contact. Ook hebben wij regio Zwolle (naast Groningen en Friesland) als derde volwaardige subregio toegevoegd waar ook mooie regio-bijeenkomsten zijn verzorgd. En natuurlijk hebben wij voor de derde keer het NoordZ Sales Event georganiseerd. Het niveau was ongekend hoog en werd ook uitzonderlijk goed beoordeeld door de aanwezigen. En toch blijven er onderdelen waarmee we nog kunnen doorgroeien.”

De toekomstige bijeenkomsten van SMA Noord zijn op onze website te vinden. Hieronder staan de bestuursleden van deze regio te vinden. Indien je meer informatie over deze persoon wilt klik dan op de naam

.

SMA Profielfoto Goeran de Pater Noord

SMA Noord

Goeran de Pater

Voorzitter

.

SMA Bestuurslid Regionaal Noord Wouter van Duren

SMA Sales Event Noord

Wouter van Duren

Bestuurslid

.

SMA Zwolle

Sander Bennink

Voorzitter

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen