Regio’s van de SMA : West

Over de afgelopen periode ziet SMA West-voorzitter Mirte Beugel een positieve groei. “Niet alleen het ledenaantal, maar ook het 20181106 SMA West Key Accountmanagement Royal Brinkman Coert Rasenbergaantal bezoekers bij de bijeenkomsten is gestegen. Je ziet dat mensen ruimte maken in hun agenda voor de bijeenkomsten en dat heeft echt een boost gegeven. We merken dat onze regio groeit. Leden die regelmatig een bijeenkomst bezoeken, leren elkaar ook steeds beter kennen. En nieuwe leden krijgen altijd een warm welkom. Opvallend is dat leden steeds meer op zoek lijken te zijn naar het halen en brengen van kennis. Dat brengt het niveau van onze bijeenkomsten verder omhoog. Het maakt ook dat salesprofessionals uit verschillende branches en met uiteenlopende functies makkelijk met elkaar over die kennisonderwerpen in gesprek gaan. De bijeenkomsten inspireren en zetten aan tot elkaar te helpen. Daar kunnen we echt trots op zijn. Eén van de meest boeiende avonden was het Sales Café over Kleurrijk Verkopen. Dit verhaal zorgde voor een levendige discussie, waarin iedereen zijn of haar ervaringen durfde te delen. Er was een bepaalde intimiteit in de groep, waardoor vraagstukken makkelijk op tafel werden gelegd.” SMA West wil de stijgende lijn graag doorzetten. “Dat doen we door weer een volle agenda met aansprekende bijeenkomsten in te plannen. En door echt het contact met onze leden aan te gaan. Hun feedback vinden wij erg belangrijk. Waar hebben ze behoefte aan? Waar liggen hun interesses? Ons aanbod passen we steeds meer aan op die vraag. Dit draagt bij aan onze uitstraling als de vakvereniging vóór en dóór leden.”

De toekomstige bijeenkomsten van SMA West zijn op onze website te vinden. Hieronder staan de bestuursleden van deze regio te vinden. Indien je meer informatie over deze persoon wilt klik dan op de naam.

.

 

Robert Mansour

Bestuurslid

.

Bestuurslid SMA West Mark Goeman

 

Mark Goeman

Bestuurslid

Bestuurslid SMA West Harrie Lamers

 

Harrie Lamers

Bestuurslid

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen