SMA Partnerpagina : Bazelmans

.

SMA Logo Partnerpagina Bazelmans 228 110.

 

Website Bazelmans

Bezoekadres : De Run 4537 5503 LT Veldhoven

E-mail : veldhoven@bazelmans.com

Telefoonnummer : 040-2544222

Twitter Bazelmans

.

One-stop-shopping op het gebied van audio en video

‘Wij willen op creatieve wijze met de klant meedenken’

Elke klant binnen de beurzen – en evenementenbranche heeft zijn eigen wensen. De ene partij kiest ervoor om audiovisuele SMA Partnerpagina Bazelmans Sales Eventmaterialen te huren. Een ander kiest bewust voor aanschaf omdat zich vaker special events voordoen waarbij goede apparatuur gewenst is. Denk daarbij aan evenementenlocaties, zalen, maar ook hotels kiezen graag voor de aanleg van de juiste installaties. Niet alleen door het verschil tussen verhuur en verkoop, maar ook omdat elke gelegenheid en situatie anders is, is het goed om met een specialist te overleggen. Een specialist die van alle markten thuis is, een breed aanbod kan overleggen en waarbij kwaliteit nog echt hoog in het  vaandel staat. Bazelmans AV weet met zijn ervaring inmiddels wat er speelt in de markt. “Voor alle bedrijven en organisaties die iets zoeken op audiovisueel gebied, zijn wij een uitstekende partner. Of het nu gaat om verkoop of verhuur; ons one-stop-shopping principe is voor veel bedrijven een aantrekkelijk principe.” 

Op maat

 

Ervaring, kennis van de nieuwste ontwikkelingen, specifieke apparatuur en een zeer uitgebreid aanbod. Het vat in een notendop samen waar Bazelmans AV voor staat. Of het nu gaat om geluid, video of verlichting, Bazelmans AV biedt voor elk event een op maat gemaakte oplossing. “Wij willen zo creatief mogelijk met de klant meedenken. Een ander voordeel van ons bedrijf is dat met 35 medewerkers de lijnen kort zijn zodat we snel kunnen schakelen. Door telkens weer voor een oplossing te zorgen, blijven de mensen het allerbeste van ons verwachten. Daarbij is het voor ons ook belangrijk zo snel mogelijk bij een event in te stappen. Het gaat soms echt pas op het laatste moment. Dan denk ik: hebben ze echt niet eerder aan het belang van goede AV-voorzieningen gedacht? De techniek staat nog te vaak onderaan het lijstje. Daar moet ik wel bij zeggen dat we de markt misschien wel een beetje verwend hebben. Velen denken: het wordt uiteindelijk toch wel geregeld. Zeker bij verhuur bestaat de kans dat bepaalde apparatuur in drukke tijden gewoon even niet direct op voorraad is. Hoe sneller wij echter instappen, hoe meer de klant het project volledig naar zijn wens kan uitvoeren.”

Budget

 

Voor Bazelmans AV speelt behalve het aspect tijd ook het budget van de klant een grote rol. In de afgelopen jaren merkte hij dat velen soms te veel verwachten voor het beschikbare geld. Dat leidt tot teleurstellingen en worden plannen bijgesteld. “De klant moet inderdaad beseffen wat de prijzen zijn. Ook daarvoor geldt: hoe vroeger wij instappen, hoe beter wij kunnen adviseren. Dan zorgen wij ervoor dat ze voor het beschikbare budget de beste apparatuur en het meest volledige AV-pakket krijgen.”

Waldorf Astoria

 

Zowel voor de verhuur als bij klanten die voor vaste apparatuur kiezen, heeft Bazelmans AV een goede naam opgebouwd. Een goed voorbeeld van een project waarbij apparatuur verkocht is het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam. “En dat moest natuurlijk  van de hoogste kwaliteit zijn, “aldus Bazelmans AV “Gelukkig zaten wij daar in een vroegtijdig stadium aan tafel en is zo het juiste advies ontstaan. De verkoop kost vaak meer tijd; soms wel zes tot twaalf maanden. Dat vergt van ons een andere aanpak dan de verhuur van apparatuur.”

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen