Online Algemene Leden Vergadering + College Tour winnaars Sales Event 2021

Wanneer

20/05/2021    
19:00 - 20:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Het blijven natuurlijk barre en vreemde tijden voor ons als salesprofessionals. Daar waar we gewend zijn om veel bij klanten te komen, moeten we ons nu helaas beperken tot online contact. Dat geldt natuurlijk eveneens voor de eerst volgende Algemene Leden Vergadering, die op 20 mei gepland staat. Dit van 19.00 tot 20.30.

In onze statuten staat namelijk vermeld dat wij voor 1 juni de cijfers van 2020 moeten laten goedkeuren door de leden. Daarnaast zijn er een aantal wijzigingen in deze statuten die eveneens moeten worden voorgelegd aan de leden.

Net als vorig jaar hebben we iets extra’s aan de Algemene Leden Vergadering toegevoegd en dat is een College Tour met de winnaars van de laatste online editie van het Sales Event. Hierbij meer informatie van de winnaars :

Glenn Timmer (Young Sales)

20201112 SMA Sales Event Oost Kandidaat Glenn Timmer“Ik werk sinds 2019 als sales consultant bij Asito. Mijn salesmotto? Stop selling, start helping! Daarbij adviseer ik mijn opdrachtgevers hoe onze schoonmaakdienstverlening bijdraagt aan hun strategische doelen. Om samen te zoeken naar een win-win situatie. In de 1,5 jaar die ik nu bij Asito werk verhuisde ik van het segment Onderwijs naar het segment Cure. Beide sectoren waar mensen centraal staan. En dat voelt goed. En juist nu, in deze toch wat vreemde tijd, versterken wij elkaar als twee vitale sectoren. Vanuit deze rol begeleid ik aanbestedingstrajecten die variëren in grootte van 2 tot 5 miljoen per jaar. Daarnaast zorg ik ervoor dat Asito nog meer als expert bekend staat in dit segment en geef ik in het Cure managementteam mijn advies over de strategie. Super uitdagend!”

Lees meer over Glenn op zijn profiel.

Azzeddine el Attoti (Senior Sales)

20210311 Kandidaat Verkiezing Senior Azzeddine el Attoti“Ik werk bij KPN. Als generieke accountmanager binnen ben ik verantwoordelijk voor een aantal gemeenten en veiligsheidsregio’s, van A tot Z. Dit houdt in de relatie onderhouden op verschillende niveaus; vooral strategisch en tactisch maar soms ook op operationeel niveau. Een belangrijke doelstelling hierbij is klanttevredenheid behouden of waar mogelijk verbeteren. Hierin speelt klanten helpen bij vraagstukken van nu of toekomstige vraagstukken een belangrijke rol.”

Lees meer over Azzeddine op zijn profiel.

Christoph Kleiren (Salesmanager)

20210318 SMA Verkiezing Salesmanager Christoph Kleiren“Ik ben als salesmanager  werkzaam bij Hilti. Wij zijn als multinational wereldwijd actief in de bouwsector, waarbij wij voornamelijk werken met een direct sales model. Voor ons betekent dit dat wij het merk, de fabrikant, de leverancier en de verkopende partij zijn voor onze klanten. In tegenstelling tot onze concurrenten werken wij niet met dealer netwerken en is onze kracht dat wij dagelijks in contact staan met de eindgebruiker. Wij bedienen de gehele bouwsector en hebben een breed product assortiment, de bouwsector is sterk gefragmenteerd en hier is onze salesorganisatie dan ook op ingericht met 17 verschillende sales teams. Zo ben ik in mijn rol als salesmanager verantwoordelijk voor het noordelijke team van “Staal-Metaal”. Kortgezegd zijn mijn klanten actief in de utiliteitbouw en zorgen zij voor het (stalen)frame en de buitenschil van gebouwen (gevels en dakbedekking).”

Lees meer over Christoph op zijn profiel

 

De agenda ziet er als volgt uit voor de Algemene Leden Vergadering :

  1. Opening door de voorzitter en vaststelling agenda
  2. Ingekomen stukken en mededelingen
  3. Goedkeuring notulen ALV november 2020
  4. Financieel jaarverslag 2020
   • Jaarrekening 2020
   • Verslag Kascommissie
   • Goedkeuring en décharge Bestuur
  5. Aanpassing
   • Statuten SMA
   • Huishoudelijk regelement
  6. Terugblik 2020 en verwachtingen 2021
  7. Wisseling bestuurders
  8. Rondvraag en sluiting ALV

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen