Online SMA Sales Event – Verkiezing Salesmanager van het Jaar

Wanneer

18/03/2021    
15:30 - 17:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Het SMA Sales Event 2021, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Inspirerende sprekers brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de nieuwe verkiezing van de Salesmanager van 2020. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “New Business in a New Way”. Deze livestream wil je als salesprofessional niet missen.

Kandidaten Salesmanager van het Jaar 2020

 

20210318 SMA Verkiezing Salesmanager Bas SchoonderwoerdIk ben Bas Schoonderwoert en als Salesmanager Corporate Partners binnen CWS ben ik verantwoordelijk voor 32 grote schoonmaakpartners en IFM partijen in Nederland. In dit indirecte verkoopkanaal ligt de nadruk op samenwerking met deze partijen om gezamenlijk klanten te bedienen waarbij de dienstverlening van CWS aansluit op de corebusiness van deze partners. De nadruk ligt op Partnership omdat we niet gewoon een leverancier willen zijn van sanitaire voorzieningen. Samen met een gebalanceerd team van negen accountmanagers is de focus gericht op het behoud van klanten. Ik heb hierin een coachende rol en ben met ieder individu steeds aan het inzoomen op kansen en mogelijkheden. We bespreken successen en mislukkingen en analyseren steeds samen wat goed gaat en in een volgend traject beter kan. Lees meer over Bas op zijn profiel.

 

20201126 SMA Sales Event Noord Jurian Meijntjes PEC ZWolleIk ben Jurian Meijntjes en ben als Salesmanager van PEC Zwolle eindverantwoordelijk voor het salesteam van PEC Zwolle. Dit team bestaat uit 3 accountmanagers en een binnendienstmedewerker. We hebben een totale begroting van 13 miljoen euro en we kennen een commerciële omzet van 7 miljoen euro waar wij als salesteam verantwoordelijk voor zijn. Dit realiseren wij met 650 bedrijven die aan PEC Zwolle verbonden zijn. Wij verkopen PEC Zwolle als hét grootste netwerkplatform van de regio Zwolle. Naast de 17 wedstrijden die wij spelen in ons MAC3Park stadion organiseren wij 2/3 per maand een evenement om mensen met elkaar in contact te laten komen. Ik geef ook leiding aan de afdeling Events en de afdeling Hospitality. De afdeling Events zorgt dat we evenementen organiseren voor zowel onze zakelijke- als publieke achterban. De afdeling Hospitality zorgt ervoor dat op wedstrijden het ontvangst en het eten/drinken optimaal is geregeld voor een gezellig middag of avond uit. Ik maak deel uit van een 5 koppig MT welke verantwoording aflegt aan de Algemeen Directeur. Lees meer over Jurian op zijn profiel

 

20210318 SMA Verkiezing Salesmanager Christoph KleirenIk ben Christoph Kleiren en ben als salesmanager  werkzaam bij Hilti. Wij zijn als multinational wereldwijd actief in de bouwsector, waarbij wij voornamelijk werken met een direct sales model. Voor ons betekent dit dat wij het merk, de fabrikant, de leverancier en de verkopende partij zijn voor onze klanten. In tegenstelling tot onze concurrenten werken wij niet met dealer netwerken en is onze kracht dat wij dagelijks in contact staan met de eindgebruiker. Wij bedienen de gehele bouwsector en hebben een breed product assortiment, de bouwsector is sterk gefragmenteerd en hier is onze salesorganisatie dan ook op ingericht met 17 verschillende sales teams. Zo ben ik in mijn rol als salesmanager verantwoordelijk voor het noordelijke team van “Staal-Metaal”. Kortgezegd zijn mijn klanten actief in de utiliteitbouw en zorgen zij voor het (stalen)frame en de buitenschil van gebouwen (gevels en dakbedekking). Lees meer over Christoph op zijn profiel

 

Sprekers

 

Carlijn Postma is ondernemer en één van de meest invloedrijke personen op het gebied van contentmarketing. Ze is eigenaar van The Post. Een full service bureau voor contentmarketing; van strategie tot creatie en publicatie. Ze schreef drie boeken waaronder ‘Contentmarketing in 60 minuten’. Zij ziet contentmarketing als marketingtool om waardevolle verhalen te verspreiden en te creëren waarmee je het publiek van klanten kunt vinden, binden én activeren. Tijdens haar presentatie zal zij ons een nieuwe kijk op content marketing geven waarin ze gebruik maakt van verschillende voorbeelden waardoor je na afloop leuke ideeen hebt opgedaan om zelf toe te passen. Daarnaast zal Mathijs Ruigrok, Countrymanager bij Vainu worden geïnterviewd over het opzetten van een datagedreven sales- en marketing organisatie.

 

 

 

Agenda

 

De agenda ziet er als volgt uit :

 • 15.00      Netwerken op het Gomeet-platform
 • 15.30       Opening livestream Verkiezing Salesmanager van het Jaar 2020
 • 15.35       Welkomstwoord SMA-voorzitter Pieter-Paul Verheggen
 • 15.45       Pitch & interview 1e kandidaat
 • 15.55       Carlijn Postma
 • 16.15        Pitch & interview 2e kandidaat
 • 16.25        Mathijs Ruigrok, Countrymanager Vainu
 • 16.40        Pitch & interview 3e kandidaat
 • 16.50        Stemmen door publiek
 • 16.55        Rik van Zantwijk
 • 17.15         Bekendmaking winnaar verkiezing Salesmanager Sales Professional van het Jaar 2020
 • 17.25        Afsluiting
 • 17.30        Netwerken op het strand op het Gomeet-platform

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen