SMA Piet Heyn Award 2019

20191029 SMA Piet Heyn Award OpeningsactAmbitie, lef én succes …. Daar draaide de uitreiking van de Piet Heyn SMA Award op 31 oktober om. Waar anders dan op het ss Rotterdam vond deze bijeenkomst plaats. Het is al jaren de thuishaven van dit mooie event en samen met de interessante gastsprekers, hoogwaardige finalisten en een mooi diner één van de bouwstenen van dit event. Wat deze gala-avond extra glamorous maakte was dat het plaatsvond in de Grand Ballroom zaal, die een fantastisch uitzicht heeft over zee en de skyline van Rotterdam. De elfde editie van de Piet Heyn SMA Award was in alle opzichten een groot succes!Drie Maori’s openden de avond met een indrukwekkende traditionele dans uit Nieuw-Zeeland.

Zij warmden het publiek alvast goed op voor voorzitter Pieter Paul Verheggen die alle gasten een warm welkom gaf. De Piet Heyn SMA Award wordt een steeds bekender fenomeen in Nederland. Dat was 20191029 SMA Piet Heyn Award Bob Oosterhoutbijvoorbeeld te merken aan het record aantal nominaties van dit jaar: maar liefst 15 bedrijven waren in de race voor de award. Zij werden dit jaar beoordeeld op de thema’s die in de SMA Sales Index naar voren kwamen: toegevoegde waarde, duurzaamheid, customer experience, digitalisering en social media en de organisatie van sales. Ton Wesselink, directeur van het ss Rotterdam, nam het podium om het verhaal van het ss Rotterdam te vertellen. En dan specifiek over de prachtige grand ballroom waar de uitreiking van de award dit jaar voor het eerst plaatsvond. Bob van Oosterhout, directeur van Triple Double Sportmarketing en eigenaar van basketbalclub Heroes Den Bosch, nam deze avond de key note voor zijn rekening. Vanuit zijn rol als ondernemer en sportmarketeer triggerde hij met verhalen die een raakvlak hebben met het SMA jaarthema ‘Live Your Potential’.

 

Wie o wie wint de bokaal?

 

Na een mooi diner was het tijd voor de prijsuitreiking. Na drie overtuigende pitches van finalisten i3Dnet, Hamilton Bright en Yalp was de grote vraag wie er dit jaar zou winnen? Rinus Verhey, juryvoorzitter én winnaar van de Piet Heyn SMA Award 2018 gaf 20191029 SMA Piet Heyn Award Winnaar Hamilton Bright Egon Diekstrahet verlossende antwoord: Hamilton Bright vanwege haar persoonlijke benadering richting zowel opdrachtgever als medewerker. “Hamilton Bright is een dienstverlenend bureau voor retailers dat ontzorgt, begeleid en gespecialiseerde services aanbiedt die het aankoopproces beïnvloeden. Daar waar mens en merk met elkaar in contact komen wordt de aankoopbeslissing genomen. Hamilton Bright weet als geen ander deze beslissing te managen. De jury heeft zelf ondervonden wat een persoonlijke benadering met iemand doet en hoe een ‘warm bad’ wordt gecreëerd. De jury was onder de indruk van de wijze waarop Hamilton Bright de medewerkers aan zich weet te binden en ook de ‘millennials’ weet te boeien,” zo klonk het lovende juryrapport. Uit handen van topatlete Susan Krumins nam CEO Egon Diekstra de bokaal vol trots in ontvangst. Yalp en i3Dnet eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Lees meer over de reacties van de winnaars.

Klik hier voor de foto’s/sfeerimpressie van de SMA Piet Heyn Award 2019.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen